

## **BELL SCHEDULE**

1 <sup>st</sup> BLOCK	7:20 AM - 8:50 AM	90 Minutes
Class Transition	8:50 AM - 8:55 AM	5 Minutes
2 <sup>nd</sup> BLOCK	8:55 AM - 10:25 AM	90 Minutes
Class Transition	10:25 AM - 10:30 AM	5 Minutes
3 <sup>rd</sup> BLOCK	10:30 AM - 12:00 PM	90 Minutes
LUNCH	12:00 PM - 12:45 PM	45 Minutes
<b>Class Transition</b>	12:45 PM - 12:50 PM	5 Minutes
4 <sup>th</sup> BLOCK	12:50 PM - 2:20 PM	90 Minutes

## **REMINDERS:**

- Free Breakfast will be served from 7:00 7:15 AM.
- Afternoon dismissal is at 2:20 p.m.